Сучасні тенденції у сфері розваг та ЗМІ: конвергенція, зв’язки і довіра

Гравці в усіх секторах адаптуються до руйнівних змін конкурентного середовища, споживчих звичок та очікувань громадськості

Стрімка еволюція галузі увійшла в нову динамічну фазу. На фоні комплексного та стійкого, але водночас нерівномірного зростання перед усіма без винятку компаніями галузі стоять три першочергові завдання — конвергенція, створення зв’язків зі споживачами та необхідність формування довіри.

«Конвергенція 3.0» заново визначає конкурентне середовище. На відміну від попередніх хвиль конвергенції вона створює постійно розширювану групу «суперконкурентів» та спеціалізовані, нішеві бренди, які прагнуть забезпечити залучення дедалі більш вимогливих клієнтів та здійснення ними витрат.

Наш новий звіт Перспективи в контексті всесвітнього огляду індустрії розваг та ЗМІ на період 2018–2022 років доступний безкоштовно для користувачів, які не є передплатниками, і дає змогу ознайомитись із важливими тенденціями та способами реагування.

Завантажити звіт

Про Всесвітній огляд індустрії розваг та ЗМІ: прогноз на 2018–2022 роки

19-те видання «Всесвітнього огляду індустрії розваг та ЗМІ»компанії PwC являє собою комплексне онлайн-джерело глобальних аналітичних даних про витрати споживачів та рекламодавців. Завдяки наявності порівнянних історичних даних за п’ять попередніх років та прогнозних даних на п’ять наступних років Огляд дозволяє з легкістю порівнювати і співставляти витрати споживачів і рекламодавців за окремими сегментами і регіонами.

Детальніше

Джерело: pwc