Шановні колеги, Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) звертає вашу увагу на необхідність ТЕРМІНОВО привести у відповідність ваші Свідоцтва про реєстрацію друкованого медіа до змін у адміністративно-територіальному устрої України.

Так, 17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла Постанову №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», відповідно до якої утворюється 136 районів в областях України замість 490 існуючих. Це призведе до того, що ваші Свідоцтва про реєстрацію мають бути відкоригованими у частині «сфера розповсюдження» – там має стояти назва НОВОГО району.

Рекомендуємо вам терміново відкоригувати це, або (1) змінивши поточні назву району на назву нового району або (2) розширити сферу розповсюдження з районної на обласну. Щоправда, у цьому випадку тариф на доставку передплати Укрпоштою для вас буде приблизно на 10% вищим.

 

Приєднуйтесь до УАМБ!
Переваги членства: завжди будете в курсі новацій, матимете підтримку найбільшої галузевої асоціації видавців України, матимете пільгові умови на участь в професійних та галузевих подіях в Україні та за кордоном, зможете бути партнерами УАМБ в грантових проектах, та ще багато чого…

Детальніше: http://www.uapp.org/advantages.htm

В разі запитань звертайтесь ддо Ольги Сергієнко, osergienko22@gmail.com, 050 41 53 424, 098 254 17 06

З повагою,

УАМБ