Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», що виконується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, 19 червня 2020 року організувала та провела вебінар з Сергієм Гречко, директором Департаменту ПАТ “Укрпошта» на тему: “Як районці збільшити продажі тиражу та вирішити найболючіші проблеми доставки передплати?”

37 представників місцевих медіа узяли участь у вебінарі, протягом якого поставили Сергію Гречко понад 20 запитань. Деякі з проблем вдалося вирішити «на місці». А інші були зафіксовані «Укрпоштою» щоб розібратися та вжити заходи.

 

Вам не вдалося взяти участь? Хочете дізнатися про плюси і мінуси послуги «пріоритетна викладка»? Потрібні «робочі контакти» щоб звернутися для вирішення проблем з доставкою, посилення роботи пошти з передплатою або потрібно вплинути на неналежне надання послуг? Прослухайте запис вебінару :

Цей вебінар був першим з десяти, які організовує УАМБ в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах».

 

Наступний вебінар – «Чим місцева газета може привабити локального рекламодавця? Що потрібно пропонувати, щоб вони купували у вас?» – відбудеться 3 липня о 10:00. Слідкуйте за анонсами!

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com