Місія

Ми створюємо разом з вами Survival Kit для медійників у часи коронавірусу, щоб допомогти редакціям пережити цю кризу і бути якісно поінформованими: отримати доступ до зібраної якісної інформації про те, що можна зробити для свого медіа, хто як справляється, знайти підтримку і налагодити партнерства з іншими медіа чи авторами, дізнатися про нові гранти і можливості, а також, щоб разом шукати рішення спільних проблем і викликів. Цей документ наповнюють і вдосконалюють журналісти для журналістів. Тобто ви є головними авторами та авторками цього хендбуку. В цьому його ключова цінність.

Як доповнити чи вдосконалити Survival Kit

✉️ Цей документ оновлюється відповідно до реальних запитів журналістів, редакторів і медіаменеджерів. Тому, якщо вам чогось не вистачає чи ви хочете поділитися інформацією (можливо, ваше медіа або колеги вже написали статтю, пост, зробили тред на якусь тему), пишіть модераторці (lilianaabodnar@gmail.com), щоб отримати можливість стати автором документу.

Що ви можете зробити

???? Приєднуйтеся до групи у фейсбуці: www.facebook.com/groups/1925821077562330 

???? Допоможіть колегам та експертам знайти цей хендбук. Поширюйте його у соцмережах та серед своїх спільнот.

✍???? Редагуйте та дописуйте у цей документ, щоб зробити його змістовнішим та кращим. Якщо ви додали новий матеріал до хендбуку, напишіть про це у фейбук-групі.

 

Деталі: https://www.survivecorona.media/?fbclid=IwAR2-CxEgfbj9ZJKRc5cgZgtR74O3tyPVu_ugDgxtpMhZezW1qVB4-YkFztQ