Проєкт «KAZKOZVUK» – наші казки зроблені професійно, наші казки зроблені спеціально, щоб допомогти. Ми хочемо подарувати маленьким героям казку. Долучайтесь! Поширте інформацію, щоб вона потрапила до тих людей, яким цікава і потрібна.

Діти з особливостями зору потребують Вашої підтримки!
Зробіть крок назустріч добрій справі.

Спеціально, щоб допомогти дітям почути казку, створено благодійний проєкт «КAZKOZVUK». Серію аудіоказок сучасних авторів відтепер зможуть слухати діти з особливостями зору.

Це нові казки, які ніколи не були опубліковані та озвучені раніше, стали доступними кожній дитині. Ретельно підібрані історії, що навчають дітей бути добрими, чесними, справедливими.

За словами організаторів, і н к л ю з и в н і с т ь цього проєкту полягає у тому, що за допомогою звукових та музичних спецефектів та озвучення слів героїв казок різними голосами, дітки з особливостями зору зможуть намалювати в уяві казку, сформувати образи героїв.

Аудіозаписи з серією казок вже доступні на YouTube каналі, де всі охочі можуть прослухати, оцінити їх та залишити відгуки. А доповнюють казки авторські ілюстрації. Допоможіть донести казку до тих, кому вона потрібна! Розкажіть батькам, вчителям, знайомим, діткам, для яких цей проєкт спеціально зроблено, щоб вони могли уявити те, що інші бачать.

Цікаво, що молоді невідомі автори дитячих казок можуть присилати свої історії та казки knu.communication19@gmail.com, і кращі з них будуть озвучені.

Проєкт «KAZKOZVUK» – наші казки зроблені професійно, наші казки зроблені спеціально, щоб допомогти. Ми хочемо подарувати маленьким героям казку. Долучайтеся!